Industri Energi sine nettsider

Ukes info

Hei igjen og god helg folkens, da var vi her med en kort oppdatering fra den siste tiden fra oss inne på klubbkontoret.

Vi er nå inne i årsmøte perioden for fullt, og blant annet på grunn av dette. Både med planlegging av vårt eget årsmøte som går av stabelen neste uke, samt deltakelse på andre årsmøter har det ikke blitt lagt ut så mye informasjon i det siste.

Klubben var invitert deltok blant annet på årsmøtet til Ekofisk komiteen(les mer her), de er sokkelens eldste fagforening og feiret i år sitt 50 års jubileum. Tidspunktet kunne knapt ha passet bedre en rett etter at en hadde fått forhandlet frem en løsning i SLB UK saken.

Eirik Birkeland er leder i Ekofisk Komiteen.

Denne uken har også vert hektisk med både deltakelse på Forbundsstyremøte i Oslo, AMU møte med bedriften i Stavanger, og deltakelse på MOC analyse sammen med logistikkavdelingen i wellservice. Og på toppen av det hele så kom kontraktstildelingen på onsdag kveld som en kan lese om HER.

Det har også blitt deltatt i møte med HMS avdelingen og bedriftshelsetjenesten i forbindelse med Benzen målingene som er blitt utført på Gullfaks. Og vi har vert med på teams møte med ledelsen og de ansatte i Engineerings avdelingen.

Møte med sist nevnte kom i forbindelse med at bedriften har kjøpt opp en eier andel i selskapet Vertikal Services, se bilde.

De ansatte har naturligvis mange spørsmål tilknyttet dette oppkjøpet, og vi i fagforeningene vil i sammen med bedriften, gjøre det vi kan for få avklart de aktuelle spørsmålene fortløpende.

Neste uke blir det imidlertid som sagt årsmøte, klubben vil i tillegg avholde både AU møte og styremøte i tillegg. Så det må påregnes at det kan ta litt lengre tid før eventuelle innsende henvendelser blir besvart.

Og med det så vil vi ønske dere alle en riktig god helg.