Industri Energi sine nettsider

Ukes info

Denne uken har det vert mekling i oppgjøret for Oljeservice avtalen og 6 timer på overtid kom IE&FLT og Offshore Norge til enighet, og unngår dermed streik.

På OSA meklingen ble en altså enige etter to døgn hos Riksmekleren om et resultat som innebærer at satsene i lønnsmatrisen offshore økes med 36.000 kroner fra 1.juni 2024. I tillegg økes satsene med ytterligere 6500 kroner fra 1. januar 2025.

-Vi har fått et akseptabelt økonomisk oppgjør. Samtidig har vi fått på plass viktige ordninger som vil forbedre medlemmenes arbeidshverdag, sier Lill-Heidi Bakkerud, som har ledet forhandlingene for IE&FLT. En kan lese mer om MEKLINGEN HER

Det har også vert noen andre møter mellom oss i klubben og bedriften denne uken om diverse enkeltsaker. Men det er verdt og merke seg at vi har fått signert en enighet med bedriften om kompensasjon for ARIS møtet i WL, mer info om dette kommer til dem det gjelder.

Det har også denne uken vert noen møter med vernetjenesten, og vi har blant annet hatt ett møte med påtroppende HVO på Njord Thomas Rørvik. Og vi har arbeidet med personell listene for de som skal virksomhets overdras til høsten, samt diverse saksbehandling.

Nå som alle de sentrale forhandlingene er ferdigstilt, så hadde vi håpet og kommet i gang med lokale forhandlinger for individuelt avlønnede før ferien tar til. Men vi vet enda ikke om det blir tid til dette. Tanken er og få startet med IA i boring, også kommer land og Oiltools og wireline på rekke og rad etterpå. Men vi vil komme tilbake med mer info når vi vet mer.

Vi tenker også og gjennomføre ett Teams møte i forhand av forhandlingene på land, om det viser seg og være mulig vil vi forsøke og få dette til i løpet av neste uke.

Og med det så vil vi ønske dere alle en riktig god helg.