Industri Energi sine nettsider

Ukes info

God fredag godt folk, da var vi i gang med årets lønnsforhandlinger. Det var OBF denne uka OSA neste uke og NR uka etter det.

Når en ser mai på kalenderen så er det ofte ensbetydende med lønnsforhandlinger, samt helligdager. Klubben deltok denne uka som observatører på OBF forhandlingene, de kom der til enighet på onsdag morgen en del timer på overtid. En kan lese mer om resultatet HER

Neste uke så er det OSA forhandlingene som går av stabelen, og det er foreløpig Tirsdag og Onsdag som er satt av til de forhandlingene i Stavanger. Neste uke er det også forbundsstyremøte i Oslo på mandagen.

Uka etterpå blir det forhandlinger med Norges Rederiforbund i Oslo, der blir det formøte med forhandlingsutvalget på tirsdag også går forhandlingene på Onsdag og Torsdag frem mot midnatt.

På torsdagen denne uken var det helligdag, og nå på fredag så har vi i all hovedsak jobbet med internsaksbehandling og fulgt opp aktuelle pågående saker, samt besvart henvendelser som vi har mottatt på e-post.

Det ble også gjennomført ett møte med forbundet i dag, og ett kort møte med ledelsen i bedriften angående andre aktuelle pågående saker. Bortsett fra det så er det ikke så mye mer og melde om denne uken.

Ønsker dere alle en riktig god helg hilsen oss på klubbkontoret.