Industri Energi sine nettsider

Klubbinfo

Hei og god helg godt folk, da var vi her igjen fra klubben med en kort oppsummering av uka som har gått. Samt med litt generell info.

Først ut med den største saken for denne uka nemlig lønnsforhandlingene på flyterigg avtalen, som de aller fleste sikkert har fått med seg så kom vi ikke til enighet i forhandlingene. Og de som ønsker kan lese mer om dette HER.

Det som nå skjer videre er at forhandlingene går videre til mekling hos riksmeklingsmannen, det er ikke mange andre oppgjør som hvor en ikke har blitt enige så de er antagelig grei kapasitet der. Men vi har enda ikke fått oppsatt noen dato for meklingen, men det blir antagelig en gang i juni.

Hva resultatet av meklingen blir er det for tidlig å si noe om, men kort fortalt så blir det enten enighet, og en får landet forhandlingene. Eller så kommer vi ikke til enighet og om en da bryter så går det til streik, men mer info om det blir tilfelle vil naturligvis komme.

Det er også lagt ut en artikkel på hjemmesiden angående valg av tillitsvalgte i avd 147. Denne er også sendt ut på epost til medlemmer i avdelingen og en kan også lese den HER.

Klubben har deltatt i flere møter med forbundet denne uken, vi har blant annet vert på forbund styremøte. Der ble det blant annet vedtatt å øke streike støtten for de streikende i SLB UK som streiker for å få tariffavtale.

Neste uke kommer vi til og delta på crew samlingen til bedriften på Clarion i Bergen, og vi ser frem til og treffe flere av dere som kommer der. Vi kommer til å være flere fra klubbkontoret som deltar på denne samlingen.

Ellers har vi jobbet videre med flere større saker slik som både innleie avtale, arbeid på IO senter og dette med innleie av Franks personell. Vi vil komme med mer konkret informasjon om dette i tiden fremover.

Også vil vi på klubbkontoret benytte anledningen til og ønske dere alle en riktig god helg