Industri Energi sine nettsider

Velkommen til våre nye kollegaer!

Det er den første oktober i dag, og selv om dette innlegget kommer i seneste laget så er det ikke på grunn av at vi ikke synes at det er viktig. Det faktum at vi har brukt kvelden på å skrive og legge dette ut understreker bare hvor viktig vi synes dette er.

Det skal sies at den siste tiden har vert hektisk for alle i hele organisasjonen, og det er nettopp det som er grunnen til at dette innlegget kommer såpass sent på dagen. Fordi vi har gjort det som vi har blitt valgt for å gjøre nemlig og stå på for våre medlemmer.

Men dere skal alle vite at vi sette stor pris på alle våre kollegaene og det er derfor vi står slik på for dere. Både dere som er «gamle» kollegaer helt fra Smedvik tida og våre nye kollegaer som i dag ble virksomhetsoverdratt fra KCA Deutag og Odfjell Drilling.

I dag er riktignok dagen for våre nye kollegaer og vi må si at vi her på klubbkontoret ser frem til og treffe dere på oppstart samlingen på onsdag og i slutten av måneden. Og vi ser frem til å treffe dere som er tillitsvalgte igjen på tillitsvalgt konferansen.

Nok en gang velkommen til Archer !!

Med vennlig hilsen oss på klubbkontoret.