Industri Energi sine nettsider

Ungdomskonferansen 2023

Fra fredag kl 12.00 den 13 oktober til Søndag kl 15.00 den 15 oktober går årets ungdomskonferanse i Industri Energi av stabelen på Quality Airport Hotell Værnes. Dette er årets happening for deg som er ung i Industri Energi.

Denne konferansen koster ikke noe for deg som er Industri Energi medlem, og den er for alle unge- og studentmedlemmer i Industri Energi til og med fylte 35 år. Påmeldingsfristen er satt til 25 september, og du melder deg på via min side på Industri Energi link HER

Dette blir den 17 ungdomskonferansen som avholdes og helgen blir fylt med fagbevegelse, debatt, verksteder og moro. Du kommer til å møte mange nye kamerater, samtidig som du har det utrolig gøy.

Hovedtema for årets konferanse er «Vi bygger fremtidens Norge». Norge har gjennom flere tiår jobbet med “det grønne skiftet”, hva har skjedd og hva vil skje videre. Hvordan sørger vi for at vi har kompetanse og arbeidskraft til å nå målene vi har satt oss.

Industri Energi dekker utgifter i forbindelse med konferansen, så det trenger dere ikke å tenke på. Kontakt Cathrine for reisebestilling, en vil ikke få lønn eller rett på fri fra arbeid for og delta på denne konferansen. Men en vil få ett lite dagstillskudd på 400 kr pr dag fra oss lokalt i klubben om en deltar.

Du kan lese mer om konferansen på denne LINKEN

Du finner også kontaktene på Linken som er over.