Industri Energi sine nettsider

UNG Konferanse 2022

Forbundet arrangerer konferanse for ungdommer nå i oktober. Konferansen er fra 21 oktober til 23 oktober, om du er ett av våre unge medlemmer så hadde klubben satt stor pris på om du hadde hatt mulighet til å delta.

For å melde seg på denne konferansen så må man logge seg inn på min side på industri energi sin hjemmeside, for å gjøre dette går du inn på denne linken Forside – Industri Energi , her trykker du på meny og min side og logger deg på. Trenger du assistanse med dette feks og få tak i ditt medlemsnummer så er det bare å kontakte oss inne på klubbkontoret ved å sende mail til ie@archerwell.com

Når du er logget deg inn så trykker du igjen på meny også på kursoversikt. Deretter trykker du på UNG-Konferansen 2022 og fyller ut påmeldingsskjemaet. En vil som utgangspunkt ikke ha rett på fri fra jobb med lønn for deltakelse på denne konferansen, men om en er på fri og har anledning så er det bare å hive seg på. Klubben lokalt hos oss gir en liten støtte på 400kr pr dag man deltar på slike konferanser mot at man sender inn en epost som bekrefter deltakelse og antall dager samt kto nr for innbetaling i etterkant av fullført konferanse.

Om en har flere spørsmål ang deltakelse på denne eller andre konferanser er det bare å kontakte oss inne på klubbkontoret.