Industri Energi sine nettsider

Ukesinfo uke 32

Hei igjen folkens, da nærmer det seg slutt på uka her inne på kontoret og det er igjen på tide med en liten oppdatering på hva vi har arbeidet med her inne den siste tiden. Vi har riktignok godt brukt en del tid på de videre arbeid med tillitsvalgtkonferansen osv.

Vi vil igjen oppfordre alle tillitsvalgte til og melde seg på så raskt som mulig da det er flere forhold som må avklares i god tid i forkant. Vi har per nå mottatt omtrent 25 påmeldinger, så det er fortsatt plass til flere bare og melde seg på. Samme gjelder for unge medlemmer i forhold til ungdomskonferansen, kan for øvrig nevne at grensen for ungdommer er satt til 33 år.

En annen ting som vi ønsker at alle dere som er tillitsvalgte gjør er å gå inn på hjemmesiden og se at de ligger inne på den riggen de er tillitsvalgt samt med rett personalia. Skulle det være noe som er feil og må korrigeres, enten telefon nummer mail adresse eller installasjon så ta kontakt med oss her inne på klubbkontoret slik at vi får oppdatert dette.

Det jobbes aktivt med programmet til konferansen, men det vi kan røpe foreløpig er at vi i alle fall har fått tak i en dyktig innleder som skal holde foredrag om pensjon for oss. Dette har vert ett tema som det har blitt etterspurt av flere personer den siste tiden. Andre emner vi også kommer til og ta for oss er lønnsforhandlingene, det vil også være ett eget forum for de som er ansatt i wireline under konferansen m.m

Klubben har også denne uken deltatt på oppstart seminar for nyansatte på kontoret til Archer på Stangeland. Vi har også denne uken hatt en dialog med forbundet angående oppfølging av saker som de bistår oss med, de har vert travelt der inne den siste tiden både med flytting og avvikling av ferie. Men nå er forbundskontoret i stavanger flyttet fra Badehusgata og tilbake til Kongsgata 54 da bygget nå er ferdig renovert.

Representanter fra klubben vil også reise opp til Bergen neste uke og delta på en del utreisemøter, så for dere som blant annet har utreise neste torsdag så vil muligheten være stor for at dere treffer på dem. Om det er noen som har noen spørsmål til oss i klubben så er det bare og komme med dem så vil vi svare etter beste evne, og om det er noe vi ikke kan svare på der og da vil svar bli ettersendt på mail.

God helg til dere alle sammen hilsen oss på klubbkontoret.