Industri Energi sine nettsider

Ukes informasjon

God helg godt folk, når vi nå kan registrere den siste dagen i september måned på kalenderen og høsten er godt i gang så kan vi også informere om det som blir kallet «vårens vakreste eventyr» omsider er ferdigstilt i bedriften.

For dem av dere som ikke kjenner uttrykket så er det nærmere bestemt lønnsforhandlingene, vi har som flere kjenner til både ulike tariffavtaler. Men også flere ulike grupperinger med individuelt avlønnede i Archer både på land i wireline, plattformboring og Oiltools. Og nå er forhandlingene over for i år. De individuelle justeringene er fortatt og lønnsbrevene er i all hovedsak distribuert.

Og i den forbindelse har vi også fått inn en god del henvendelser som vi har besvart. Men vi har også hatt møter på land med Oiltools og wireline og de landansatte. Så den gruppen som vi ikke har hatt ett eget møte for er dere som er individuelt avlønnet i plattformboring. Og det har vi tenkt å gjøre noe med, og vi vil i uka som kommer kalle inn til ett informasjonsmøte om lønnsforhandlingen i år til dere som er i denne gruppen. Møte vil bli avholdt på Teams av praktiske hensyn.

Klubben har også gjennomført styremøte i fagforeningen denne uken, der ble hadde vi noen saker til behandling, blant annet utpeking av Hovedverneombud i Engineering og Oiltools, samt noen informasjons saker, gjennomgang av økonomien til klubben med mer.

Det har også vert ett møte denne uka i referanse gruppa til den sentralt nedsatte pensjonsutvalg gruppen som har som målsetting og arbeide med pensjonen for de ansatte på NR området. Vi har en representant i denne gruppen, og vi fikk i dette møte en gjennomgang av hva som har blitt drøftet i utvalget frem til nå samt planer for fremdriften til i utvalget videre fremover.

De ble også gjennomført ett medlemsmøte med wireline avdelingen hvor det ble gitt en status oppdatering på den tidligere varsla sympatiaksjonen på Ekofisk, og at denne saken nå skal først behandles i arbeidsretten.

Det var også Townhall møte der CEO Dag Skindlo hadde en gjennomgang av status i bedriften i dag, samt planer og muligheter for fremtiden. Samtidig som han også presenterte den nye omstruktureringen i selskapet der en legger om fra og ha 6 til 3 divisjoner. Møtet ble gjennomført i kantina på Archer bygget, men ble også filmet så en kunne se det online på nettet.

Townhall møte i Archer

Det ble også denne uken sent ut en bekreftelse på epost til alle som er påmeldt årets tillitsvalg konferanse som går av stablen på Quality Airport Hotell i Stavanger i begynnelsen av November. Så om du har meldt deg på og vil være helt sikker på at alt er i orden ta en kikk innom eposten din.

Med det så vil vi ønske dere alle en riktig god helg.
Hilsen oss på klubbkontoret.