Industri Energi sine nettsider

Ukes info

Hei og god helg igjen folkens, da har vi tilbakelagt nok en hektisk sommer uke inne på klubbkontoret, med både mye møte og reise aktivitet.

Mandagen startet med ett kort møte i arbeidsutvalget til klubben, og deretter hadde vi styremøte i klubben. På tirsdagen hadde vi møte med bedriften i nærværsgruppa, det var også møte med ledelsen i wireline hvor aktuelle utestående saker ble drøftet.

På onsdag gikk turen til Oslo for å delta på formøte til mekling for NR – flyt oppgjøret som kommer i slutten av juni (28.06). Etter formøte ble det møte for styregruppa i samarbeidskomiteen, på torsdag hadde vi i møte med juridiskavdeling i LO. Der vi diskuterte videre behandling av en pågående sak.

Når møtet var ferdig gikk turen over fjellet til Stavanger hvor vi var med på AMU møte som arbeidstaker representant. Det var flere saker på agendaen slik som Benzen måling som er gjennomført. Samt en pågående måling som gjennomføres nå av eksos. Vi hadde også en gjennomgang av hendelser og sykefraværet fra den siste tiden.

På fredagen hadde vi ett Teams møte med medlemmene i Offshore gruppen til Archer Oiltools, der ble en hadde en gjennomgang av prosessen med særavtale forhandlingene for avdelingen, samt en kort gjennomgang av drøftelsene rundt revisjon av IO avtalen for avdelingen.

Når vi var ferdige med dette møte så var det ett møte med forbundet på teams som ble ukens siste møte før vi tok helg. Så som dere skjønner så har det vert mange baller i lufta denne uken og derfor har vi ikke hatt tid til å besvare alle innkommende eposter og telefoner. Og vi vil ta ett løft på dette nå i neste uke.

Håper dere alle får en flott helg hilsen oss på klubbkontoret.