Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 9

God fredag folkens, da var også denne uken over her inne på klubbkontoret de føles som at tiden går raskere og raskere for hver dag man nærmer seg årsmøtet. Men vi håper og tror at selv om det er travelt nå så skal vi komme i mål til tirsdag.

For det er jo tirsdag neste uke den 03 mars årsmøtet 2020 går av stabelen. Årsmøtet blir avholdt på Quality Airport Hotell på Sola, og vi starter opp kl 11.30 med lunsj. Alle dere som har meldt dere på skal ha fått tilsendt agenda for årsmøtet på mail.

Slik det ser ut i dag blir det med gjester og delegater nærmere 70 personer som kommer så det ser vi frem til. De siste dagene har gått med til ferdigskriving av årsmelding, utarbeiding av agenda og anskaffelse av alle de 1000 forskjellige tingene en skal ha på plass.

Men vi har også gjort andre ting denne uken, vi hadde blant annet styremøte der sakene som er sendt inn til årsmøtet ble gjennomgått og behandlet. Her ble også regnskapet gjennomgått og det ble utarbeidet forslag til nytt budsjett for neste år.

Vi her på klubbkontoret har også jobbet med og få organisert ett medlemsmøte for medlemmer som er ansatte på land da dette er noe som det har vert etterspørsel etter. Og vi har nå sendt ut påmelding på mail til alle landansatte og vi vil arrangere ett slikt medlemsmøte i forbundet sine lokaler her i Stavanger den mandag 09 mars.

Selv om at vi har i stor grad hatt hendene fulle med det overnevnte, så har vi naturligvis også etter beste evne forsøkt å svare på alle henvendelser som vi har mottatt på telefon og mail fra dere. Men det er noen av dere som har måtte vente litt lengre en normal den siste tiden, dette beklager vi. Dette bedrer seg når årsmøtet endelig er i havn

Vil med det ønske alle en god helg hilsen oss på klubbkontoret.