Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 9

Hei og god fredag folkens. Selv om at det har vert vinterferie her i regionen så har vi arbeidet som normalt,  dermed er vi her igjen med en kort informasjon om hva vi inne på klubbkontoret har drevet med den siste uken.

Faktisk har vi for første gang på relativt lang tid faktisk gjennomført ett møte der møte deltakerne var fysisk til stede. Møtet ble gjennomført i Stavanger, og det var høyt fokus på smittereduserende tiltak slik som desinfisering hold avstand osv.

I dette møtet ble blant annet ressurspool avtalen for boring reforhandlet, og diverse andre avtaler ble reforhandlet slik som avtalen for Engineerings avdelingen. I tillegg ble flere andre pågående saker drøftet i dette møtet og her fikk vi både løst og fikk på plass avklaring i flere av de sakene.

På fredagen var vi inne på kontoret og der gikk vi igjennom og fikk svart på de henvendelsene som vi ikke hadde rukket å besvare når vi var opptatt på møte. Som nevnt tidligere så har vi bestilt en del profilerings artikler fra fagforeningen, de har nå ankommet så vi brukte også deler av fredagen til å klargjøre lister for utsending av disse. Om alt går etter planen vil de bli sendt offshore i løpet av neste uke.

Neste uke blir det også en hel del møte aktivitet for oss inne på klubbkontoret, men da i tråd med tiden vil de for det meste skje via videokonferanse og telefon. Det vil dermed ikke være like lett og komme i kontakt med oss som ellers. Men vi vil minne dere på om dere har noen spørsmål eller saker som dere ønsker at vi skal se på så er det bare og ta kontakt med oss på epost ie@archerwell.com .

Ha en riktig flott helg, hilsen oss på klubbkontoret.