Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 8

Da var helgen her igjen og vi kommer med ukes infoen nok en gang. Våren er i anmarsj og vi går lysere tider i møte, dette gjelder forhåpentligvis ikke bare at dagene blir lengre, men nå som korona vaksineringen etter hvert kommer i gang for fult så håper vi også at en omsider kan få kontroll på denne pandemien.

Så langt er det satt godt over 400 000 vaksinasjons doser her i landet, det viser seg imidlertid at noen kan få bivirkninger (forkjølelse/feber) i etterkant av vaksinering som gjør at en gjerne ikke er klar for utreise rett etter vaksinen er tatt.

Bedriften vil gjerne at alle som skal ta vaksinen om å ha dette i bakhodet og om det lar seg gjøre, forsøke å ta vaksinen så tidlig som mulig i sin friperiode om en har mulighet til å endre dato på dette. En kan gjerne undersøke dette med sin fastlege.

Vi ble også oppmerksom denne uken på at Equinor «krevde» 10 dagers karantene for personell fra utlandet som skulle reise ut offshore. Dette på tross av at myndighetene sitt krav til karantene er 7 dager om den det gjelder kan fremlegge to negative tester der den siste blir tatt den 7 dagen i karantene. Bedriften har vert i kontakt med Equinor og de har bekreftet at de vil følge myndighetene sine krav.

Når det gjelder arbeidsmiljø kartleggingen i wireline så har klubben den siste uken deltatt i noen møter der en har vert med på og drøftet ulike tiltak som har blitt identifisert som fokus områder. Resultatet av selve arbeidsmiljø kartlegging ble presentert for avdelingen på ett Teams møte på onsdag der nesten 100 personer deltok på denne orientering.

Ellers arbeides det på i wireline avdelingen med ansettelser for tiden samt interne opprykk og ellers klargjøring til overtakelse av Equinor kontrakten. Utenom det så er det også høyt aktivitetsnivå ellers i wireline med flere operasjoner på gang offshore da hovedsakelig på Ekofisk.

I tillegg til det over har vi også denne uken fått prioritert en del individuell saksbehandling og heldigvis klart og få ferdigstillt og løst flere enkelt saker som har vert inne til forhandling en stund.

Og med det så vil vi ønske dere alle en fortreffelig helg, hilsen oss på klubbkontoret.