Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 6

God helg folkens, denne uken har vert veldig rolig på møte fronten. Og det er ikke de helt store nyhetene og melde om meste parten av uken har gått med på og svare på henvendelser fra våre medlemmer og bedriften.

Det ble gjennomført enda ett møte i arbeidsgruppen som er nedsatt ift Arbeidsmiljø kartleggingen og inndelingen i arbeidsgrupper på det ulike fokus områdene er nå så godt som ferdigstillt. Det ble prioritert å få med ansatte fra ulike avdelinger slik at man sammen kan komme frem til gode løsninger der det er behov. Det blir ett innterisant arbeid nå fremover når en skal jobbe mer spesifikk med selve kartleggingen.

Klubben har også denne uken bistått enkelt medlemmer i møte med bedriften, og vi har også bistått flere medlemmer fra enkelte avdelinger der en har arbeidet for og ivareta deres innteresser i forbindelse med noen pågående saker der en foreløpig arbeider med og finne avklaringer.

Når det gjelder den pågående korona situasjonen her til lands så har nok de aller fleste av dere fått med dere at det den siste tiden har dukket opp flere tilfeller ulike steder med utbrudd av den muterte varianten av korona. Som dere også er kjent med så setter også da myndighetene enda strengere tiltak inn på de stedene der dette blir oppdaget. Vår oppfordring til dere alle er at en fortsatt står på og følger FHI sine rettningslinjer og at vi alle er med på og minske spredningsfaren så godt som vi kan.

Vi er fult klare over at dette er utfordrenede og at det har vert tøft for flere over lengre perioder, men det er viktig og ikke slippe opp for tidlig.

Og med det så vil vi ønske dere alle en riktig god helg