Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 6 og 7

Hei igjen folkens, da var tiden inne for nok en liten oppdatering på hva vi har holdt på med inne på klubbkontoret de siste ukene. Årets første kvartal er alltid en hektisk periode med først og fremst klargjøring til årsmøte. Men også andre viktige ting som innrapportering av medlemstall klargjøring av budsjetter osv.

I forrige uke var undertegnede bortreist store deler av uken på Industri Energis Europaskole i Brussel i Belgia. Der fikk vi en grei innføring i hvordan de arbeides i EU parlamentet, samt hvordan den norske delegasjonen jobber der nede for oss og norske interesser. Det ble også tid til en kjapp visit på NATO hovedkvarteret, Norges ambassade og House of Norway. En kan lese mer om dette i denne artikkelen.

Parallelt med dette så arbeidet våre dyktige nestledere og eminente kasserer med ferdigstilling av fjorårets regnskap, samt oppsetting av utkast til neste års budsjett for klubben. Samt mottak og registering av innsendte saker til årsmøtet og påmeldinger fra tillitsvalgte og hovedverneombud.
Denne uken har det gått noe tid til å svare på diverse spørsmål som vi har mottatt fra medlemmene, i tillegg har vi jobben videre med årsmelding og videre klargjøring til årsmøtet og styremøtet som er rett rundt hjørnet. I tillegg til det har vi sett litt på protokoll utkast til VOD med Odfjell på Ekofisk. Og den regner vi med blir ferdigstilt neste uke.

Klubben har også vert med og forhandlet frem en alternativ disponibel plan for de som er installasjonsledere i Engineerings avdelingen. Dette vil være en frivillig ordning som den ansatte selv kan velge og være med på for og litt lettere kunne ha oversikt over arbeids og fri perioder de vil få.
Christopher Talgø var også offshore på riggbesøk på SFC denne uken, planen var egentlig en relativt kjapp tur i havet. Men været ville dette annerledes slik at offshore besøket ble dermed utvidet med flere dager.

Neste uke blir det AU møte samt ferdigstilling av protokollen om VOD med Odfjell, samt ett par møter, vi vil komme tilbake med mer detaljer om dette når det foreligger.
Ha en flott uke folkens, hilsen oss på klubbkontoret.