Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 51 og 52

God jul kjære medlemmer. Selv om at infoen kommer ut i dag så blir riktignok fortsatt noe aktivitet på klubbkontoret de neste dagene. Men med julehøytiden og det nye året rett rundt hjørnet så er det fortsatt en del brikker som må på plass før vi kan ta farvel med 2020.

Forrige uke var det rolig på møte fronten dermed fikk noen av oss tatt ut ett par ferie dager som vi hadde til gode. Denne uken så blir det noen møter nå i starten på uka og de aller fleste av oss vil være tilgjengelige frem til selve julaften. Men i romjulen og frem til etter nyttår blir det ferie på oss på lik linje med de fleste andre.

Vil riktignok understreke at om det skulle dukke opp viktige spørsmål så er det naturligvis fortsatt bare og ta kontakt, men vi ber om forståelse for at det kan komme til og ta noe mer tid og få spørsmål besvart en normalt.

Som dere er kjent med så har wireline avdelingen sendt inn anbud på både Copno og Equinor kontrakten, og med korona vaksiner på vei inn på markedet og flere spennende muligheter i horisonten så håper vi alle at 2021 skal bli ett bedre år for oss alle.

Vi har den siste tiden arbeidet med flere saker både for de land og offshore ansatte hvor vi har medlemmer som venter på en avklaring. Selv om at vi hadde håpet og kommet i mål med alt i 2020, så vil det som vi ikke ble ferdig med bli tatt opp igjen rett over ferien.

Klubben vil også minne eventuelle medlemmer som er bosatt i UK at på at grunnet Brexit så vil det fra nyttår være nye regler i forhold til dette med og reise på jobb på norsk sokkel. Og at man da må søke om arbeidstillatelse. Er noe uklart så oppfordres den ansatte til og ta kontakt med bedriften.

Tidligere år har klubben hatt en tradisjon for å stille opp på heliporten i førjuls tiden for og takke de som reiste ut og tilbringer julen på jobb. På grunn av korona pandemien så var det ikke mulig og få til i år. Men vi vil rette en stor takk til dere alle som er offshore for at dere ute og holder hjulene i gang.

Bedriften har gjennom sin kulturutvikling og samfunnsansvar, valgt å inngå et samarbeid med Kirkens Bymisjon og de har kjørt en førjuls kampanje som heter: «Gled en som gruer seg til jul», hvor en kunne vippse ett beløp som ville bli brukt til og varme måltider og ett hyggelig sted og være i julen, for de som ikke er like godt stilt.

Bedriften forpliktet seg til å betale inn like mye som de ansatte samlet inn og samme utgjorde dette over 46.000 kroner. Dette fører da til at vi sammen lager en hyggeligere julefeiring for over 1150 medmennesker. Dette er fantastisk og viser et stort engasjement fra ansatte som virkelig bryr seg.

Da vil vi ønske dere alle både de av dere som er hjemme og de som er offshore en riktig god jul og godt nyttår hilsen oss på klubbkontoret.