Industri Energi sine nettsider

Ukes info Uke 51/52

Vi antar at i likhet med tidligere kontrakts endringer vil det også her sannsynligvis bli gitt tilbud om virksomhetsoverdragelse. Men nyheten om kontraktstildelingen kom som dere er kjent med i slutten av forrige uke, og selskapene har pr nå ikke hatt ett møte der detaljene over overdragelsen av kontrakten har blitt drøftet. Antagelig vil ett slikt møte komme i stand tidlig i januar. Vi vil naturligvis komme med mer informasjon når det foreligger.

Klubben stilt også opp på heliporten også i år og delte ut gaver til de som reiser ut og må tilbringe julen i havet, totalt stilte klubben opp med 3 personer og vi var med på 2 av de 3 dagene dette foregikk. Vi synes at dette er ett godt tiltak og gi en liten oppmerksomhet til dere som ikke får anledning til og være med familien i høytiden. Men vi er klar over at vi ikke fikk dekket alle utreise stedene og ei heller alle flightene til dere som reiste ut før jul. Dette er noe vi beklager, men det er utfordrende og rekke over alt nå rett før jul.

Fikk også invitasjon til julebord som wireline gjengen selv stelte i stand med midler fra velferden, det ble satt stor pris på og det var med stor glede en kunne se på det gode miljøet i avdelingen uansett alder bakgrunn og stilling. Vi er helt klart av den oppfatningen at slike samlinger utenfor jobb er ett veldig bra tiltak, så all honør til dem av dere som tok på dere jobben av og arrangere.

Uke 52 og første uken i januar vil det ikke være bemanning på kontoret grunnet avvikling av juleferie osv, men vi er tilgjengelige på telefon om det skulle være noen som har noen spørsmål. Vi vil også lese mail sporadisk, men vil i all hovedsak svare på de fleste henvendelsene som kommer her først etter at vi er tilbake på kontoret.

God jul og godt nyttår til dere alle hilsen oss på klubbkontoret