Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 50/51

Gledelig jul folkens
Da er tiden inne for mange å samle familie og venner rundt middagsbordet og trekke inn lukten av ny hugget grantre, julemat og kanskje til og med en liten skarp en. Men som vi vet får ikke alle anledning til være hjemme, og vi vil alle ønske våre kollegaer som er ute på jobb en riktig god jul og godt nyttår.

Denne uken stilte vi i klubben opp ett par dager sammen med forbundet både på Flesland og Sola med nisse drakt og det hele og delte ut en liten oppmerksomhet fra Industri Energi til alle som reiste ut. Det var veldig hyggelig og treffe så mange blide kollegaer både på vei til og fra jobb.

Inne på kontoret tar vi også juleferie, vi vil dermed ikke være tilbake på kontoret før 3. januar. Men om det skulle dukke opp viktige saker som dere trenger bistand med så vil vi være tilgjengelige på telefon. Mail kommer også til å bli lest sporadisk, men ettersom mange i ledelsen i bedriften også er på ferie vil eventuell saksbehandling stort sett bli utsatt til neste år.

Informasjon til dere som er i ressurspoolen vi vil gjøre dere oppmerksomme på at klubbene ikke har inngått noen avtale om overføring av timer fra 2018 til 2019, men det kan være at noen av dere har inngått individuelle avtaler. Om dere har inngått slike individuelle avtaler med bedriften og ikke har involvert oss i klubben så er det vanskelig for oss å gjøre noe med dette.

De av dere som er eller har vært i ressurspoolen, skal om dere ikke allerede har fått den, få avregning over timene du har arbeidet og frem til 31.12.2018. Er du i RP og ikke får den i løpet av januar så er det viktig og etterspør denne.

Husk også at dersom dere har gått på kurs i perioden og ført 12 timer på årsverket, kan ikke bedriften omgjøre disse til 8 timer overtid i ettertid. Minus timer strykes ved avregning og pluss timer utbetales som overtid, om en ikke har laget en avtale om innarbeiding. De som er ansatt etter 01.10.2018 (gjelder ikke VOD) blir ikke avregnet før 31.12.2019 eller når de går inn på fast skift.

Med det så vil vi atter en gang ønske dere god jul og i samme slengen vil vi takke styret, de tillitsvalgte og i minst medlemmene for innsatsen i 2018 og vi ser frem til nye muligheter i 2019.

God Jul & Godt Nyttår
Hilsen oss på Klubbkontoret.