Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 49

Hei folkens, da var fredagen her igjen og det er igjen på tide med og komme med en kjapp oppdatering på hva vi inne på klubbkontoret har fordrevet tiden vår med i løpet av de siste dagene.

Denne uken har i stor grad vert preget av møter, fra tirsdag til torsdag var både Bjørn Einar Åge og Christopher på styrkekonferansen som forbundet arrangerte på Clarion Energy. I tillegg til oss deltok også Gunnar Omland som er tillitsvalgt for wireline samt Emmy og Ole fra ungdomsutvalget vårt pluss omtrent 400 andre tillitsvalgte fra Industri Energi i det ganske land.

Årets styrke konferanse var den størst konferansen som IE har gjennomført siden de startet opp, på gjestelisten til året konferanse var alt fra LO leder Hans Christian Gabrielsen til direktører i prominente industri bedrifter. Vi hadde innledere som var alt fra klubbledere til stortingspolitikere som Jonas Gahr Støre og flere generasjoner med forbundsledere stilte også opp på årets konferanse.

Det var mange interessante tema som var på agendaen alt fra norsk arbeider historie til hvordan man kunne forberede seg på lokale lønnsforhandlinger til det norske regelverket som regulerer innleie av arbeidskraft og mye mye mer. Denne konferansen er tilrettelagt for og gi både faglig påfyll i tillegg til at man kan bygge relasjoner til andre tillitsvalgte i andre bransjer som også er organisert i Industri Energi.

Etter denne konferansen deltok Bjørn Rimereit som representant på landsstyremøtet til Industri Energi. Bjørn har vert vara i landsstyre i denne perioden og deltok denne gangen da landsstyre hadde fått melding om frafall. Christopher deltok også på slutten av uken på styremøte i OSA styret.

Vi har også fått beskjed om at Sean Renwick har sagt opp sin stilling i Archer og at Roy Kristiansen vil ivareta den daglige ledelsen av Wireline sine globale operasjoner inntil ny erstatter er på plass. Klubben vil takke Sean for hans bidrag til selskapet samtidig vil vi også ønske Roy velkommen og vi ser frem til ett godt og konstruktivt samarbeid.

God helg folkens