Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 49

Hei og nok en gang god helg folkens, det har vert en utfordrende uke på klubbkontoret med flere som har både selv vært syke eller har hatt sykdom i familien eller begge deler. Dette er også grunnen til at info skrivet også kommer i siste liten.

Nå som Coronaen igjen er i full anmarsh med økte smittetall omtrent over hele linja, så har en valgt og trø på bremsen igjen og planlagte fysiske møter blir lagt til teams. Det var både planer om samling i NR forum denne kommende uka og ett anna møte med forbundet i uka som gikk men begge måtte vike pga situasjonen.

Det blir da altså slik at vi vil fortsette på hjemmekontor i tiden fremover og det vil antageligvis ikke bli flere oppmøter på kontoret nå i 2021 dessverre. Men vi får gjøre det beste ut av situasjonen og vi har sett at bruk av hjemmekontor har fungert før så skal vi få det til igjen nå også.

Vi fikk ordnet og signert årsmøte protokollene og har foretatt nødvendige endringer i nødvendige register. Vi har også deltatt på utreisemøte på Teams denne uka med SFA i tillegg til at vi har vert i en del andre møter som også har gått på teams. Vi har også vert i møte med bedriften der vi har gått gjennom lønnene til de som kom over fra DW. Vi er ikke helt ferdige med denne prosessen men vi er kommet godt i gang.

Nok en gang vil vi oppfordre dere alle til og gjøre de dere kan for og redusere risikoen for smitte slik at vi alle kan feire julehøytiden slik som planlagt.

Ha en riktig god helg hilsen oss på klubbkontoret.