Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 49

Hei folkens og god fredag, da var vi her igjen med en liten oppdatering på hva vi har drevet med på klubbkontoret denne uken.

Det har ikke vert mange møter denne uken så vi har heldigvis fått litt bedre tid til og svare på henvendelser som vi har fått tilsendt på mail og telefon denne uken. I tillegg har det blitt arbeidet litt med det nye saksbehandlings programmet. Samt forberedelser til møter som kommer til neste uke.

Vi har riktignok hatt noen møter denne uken, vi deltok blant annet på bedriften sin presentasjon av wireline sin historie og utvikling som ble holdt av Roy Kristiansen på onsdag. Dette var en interessant innføring i både wireline historien til bedriften og utviklingen som har skjedd i bransjen.

Det har også blitt avholdt ett møte med ledelsen i Engineering der det blir vist til at aktivitets nivået beklageligvis har vert nedadgående også i tiden fremover, det arbeides aktivt med og forsøke og finne alternative løsninger. Men om en ikke finner noe aktuelt tiltak så vil kunne bli nødvendig og foreta permittering av to personer i landorganisasjonen i løpet av denne måneden.

Klubben var også med på enda ett møte med de sentrale parter angående disponibel planer i wireline denne uken, dette er også ett arbeid som vil fortsette videre i tiden fremover og det vil komme flere møter i den forbindelse. Vi deltok også på ett kort møte i forbindelse med Copno anbudet til wireline.

God helg alle sammen.