Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 48

Det var leit å starte fredagen med nyheten om at det har vert et alvorlig arbeids ulykke ute på Heimdal plattformen i går kveld. De forulykkede var ikke ansatte hos oss i Archer, men vi er alle kollegaer offshore uavhengig hvilket selskap man er ansatt hos.

I korte trekk så var det en portabel gassflaske som eksploderte og det er 2 personer som er skadet, våre håp og tanker går til de forulykkede og deres familier. Vårt personell som var ute på riggen får tilbud om oppfølging fra bedriftshelsetjenesten. En kan lese mer om ulykken på denne artikkelen hos sysla

På kontoret denne uken har det vert blant annet styremøte og årets siste AMU møte, sykefraværet var ett tema som blant annet ble tatt opp. Blant annet var sykefraværet i oktober for plattformboring 3,09% som er veldig bra. I wireline har det vert en liten økning i sykefraværet men totalt sett også der så avviker det totale sykefraværet mye fra tidligere år.

Det har i likhet med det siste ukene også gått med en del tid til saksbehandling og møter med bedriften imf saker for enkelt personer. Det har også blitt meldt inn noen saker til oss denne siste tiden som vi ikke enda har fått noen konkret avklaring på. Noen av de sakene har blitt meldt inn til månedsmøte, vi vil komme med mer info om det når det foreligger.

Neste uke vil flere av oss som er på kontoret være bortreist på styrke konferansen med forbundet, dermed vil vi ikke i like stor grad være tilgjengelige på telefon. Men vi vil sjekke mail sporadisk.

Avslutningsvis vil vi ønske dere alle en god og sikker helg