Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 48 / 49

God dag folkens, da var vi godt på vei inn i årets siste måned og med jule forberedelser og den slags så er vi alle inne i en travel tid for øyeblikket. Inne på kontoret hos oss er det også likedan. Det er mange saker som må gjøres ferdig før året er over og det er blant annet dette mye av den siste tiden har gått med til.

Selv om at det ikke har vert preget av mange møter den siste tiden, så har det fortsatt vert ett høyt aktivitets nivå. Vi har utarbeidet nye medlemslister i klubben og oversikter både til klubbkontoret å forsikringsselskapet. Nestleder for land har også deltatt i de sentrale forhandlingene på NR land avtalen, og vi har også gått noen runder med lønnsforhandlinger for de individuelt av lønnede i wireline.

I tillegg til det så har klubben den siste tiden jobbet med flere saker som har dukket opp etter virksomhets overdragelsen, noen av sakene er enkle avklaring saker. Mens andre er mer krevende og trenger mer oppfølging og forhandlinger med bedriften. Også har vi også naturligvis disse uken også som før behandlet flere saker på vegne av våre medlemmer.

En av de store utfordringene er og få avsatt tilstrekkelig tid når en forhandler om ulike saker da alle er veldig travelt opptatt i denne tiden så blir det fort noe venting da det har vist seg og ikke være like lett og samle de forskjellige partene da alle må ha nok tid samtidig.

Vi kommer til og ha ett flere møter med bedriften om slike saker den kommende tiden og mer konkret informasjon vil bli lagt ut når det foreligger. En annen ting som har vert litt utfordrende er at vi har hatt litt frafall på kontoret også den siste tiden blant annet i forbindelse med ferie avvikling. Ettersom sommeren ble noe hektisk i år så har feriene vår blitt skjøvet litt på.

Klubben hadde håpet og få anledning til og få reist en tur eller to ut og besøkt dere offshore før jul også, men dette har også vert en ting som vi har måtte omprioritere pga det har vert såpass hektisk. Vi kommer i stede til og delta på pakkeutlevering på heliporten til dere som reiser ut fra Sola den 17 og 18 desember. Så om du skal ut på jobb da så setter vi pris på om du stikker innom.

Nå er vi også godt i gang med utleveringen av velkomst gaver til våre nye medlemmer, dvs dere som har blir virksomhets overdratt, ny ansatt etter 01.08.2018  eller ny innmeldte lærlinger. Velkomstgaven er en Industri Energi Offshorebag så om du bor i Stavanger / Sandnes distriktet, eller tilfeldigvis kjører forbi og er en av våre nye medlemmer som ikke har mottatt en slik så stopp innom kontoret også får du en av oss. Vi har send en forsendelse ut til Gullfaks riggene, men det vil bli send ut flere når vi får oversikt over hvor mange som trengs.

Vi har også laget en egen info sak om hvordan lønns kjøringen blir nå i juletiden, så om det er noen som ikke er kjent med det så oppfordrer vi dere til å ta en kikk på igjennom den saken. Da det kan være noe ny info som det er viktig og ta høyde for med tanke på utbetalings datoer osv.

Og med det så ønsker vi dere alle lykke til med juleforberedelsene og håper dere får en flott desember måned

Med vennlig hilsen: Oss på klubbkontoret.