Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 48

Hei og god helg folkens, selv med en relativt høy andel som etter hvert har blitt vaksinert så ser vi rekord høye smittetall flere steder i landet. Og i fare for og høres ut som en plate med hakk i, så vil vi her fra klubbkontoret i allefall oppfordre alle sammen til og tenke seg nøye om å gjøre sitt beste for og redusere smitte trykket

Vi har denne uken delvis vert på kontoret. Der har vi deltatt på noen møter, men utviklingen i Corona smitten førte til at en nå innfører nye retningslinjer med større avstand i møte rom og at en vil i hovedsak kjøre møter gjennom Teams igjen i en periode.

En kan se på kalenderen også at vi har beveget oss inn i årets siste måned og adventstida er i gang og jula står for tur, selv om at vi ikke kommer til og ta ferie helt med det første så vil det normalt sett bli noe mindre aktivitet de neste ukene.

Bedriften støttet også i år kampanjen til Kirkens Bymisjon som en kaller «Gled en som gruer seg til jul», hvor en kan gå inn og vippse ett beløp som går til innkjøp av varme måltid til de som ikke selv har råd. Bedriften støttet tiltaket med en sum som tilsvarer de som blir innsamlet av de ansatte. Gjennom dette så støttet de ansatte og bedriften denne kampanjen med 46 000kr i fjor.

Ved å gi 80 kr vil en bidra med to varme måltider og et godt sted å være i julen. Et bidrag på 200 kr vil gi 5 varme måltider. Det er opprettet et Vipps nummer som en kan benytte dersom en har lyst og anledning. Vipps nummeret er Archer Norge AS: #91564. Innbetalingen må merkes med «Kirkens Bymisjon». Vipps kontoen vil være åpen til 15. desember. Også i år vil bedriften matche den summen som gis fra ansatte.

Det ble også avholdt ett tillitsvalgt møte for de tillitsvalgte i Wireline på Teams denne uka, en fikk der forklare litt mer om den protokollen som ble inngått for de som kom over fra DeepWell. Det ble også svart på spørsmål som de tillitsvalgte hadde. Det planlegges forøvrige flere møter med bedriftsledelsen i wireline der en også håper å få landet noen av de sakene som står uavklarte.

Utenom det så var det ikke så mange møter denne uken og vi fikk tatt igjen litt av det som vi ikke har fått gjort ferdig på grunn av de ulike møtene som vi har deltatt på de siste ukene.

Ha en flott helg folkens hilsen oss på klubbkontoret