Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 47

Hei og god helg, da var vi her men en liten oppdatering på ukens gjøremål.

Det har vert en relativt rolig uke på møte fronten for oss inne på klubbkontoret og tiden har for det meste gått med til saksbehandling og forberedelse av saker som kommer opp. I tillegg til at vi har jobbet med forberedelse til styremøte som vi skal ha i fagforeningen neste uke.

Vi hadde riktignok styremøte med NR forum styre denne uken, og der var det hovedsakelig planlegging av programmet til det neste NR forumet som var på agendaen, samt en gjennomgang av hvilke styremedlemmer som var på valg slik at korrekt informasjon ble oversendt til valgkomiteen.

Har også tatt en oppegang på utestående fakturaer og vår eminente administrator har gjort en strålende jobb med gjennomgang av medlemslistene våre. Vi har også bistått enkelt medlemmer med deres saker og besvart henvendelser på telefon og epost som vanlig.

Christopher har også deltatt på møte / kurs på østlandet denne uka, noe som han vil fortsette med helt til og med søndag. Vi har tidligere fortalt at vi har arbeidet med særavtalen for wireline, og vi skal ha nye drøftelser med ledelsen førstkommende uke.

Også vil vi ønske dere alle en riktig helg fra oss på klubbkontoret.