Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 44

Hei folkens, også denne uken har det vert en del møter på kontoret. Vi har blant annet gjennomført enda ett møte med ledelsen i wireline for og diskutere og drøfte løsninger på noen av de saken som har pågått over lang tid. Vi opplever at vi langt på vei vil komme til gode løsninger på de fleste sakene her.

Det ble også gjennomført 2 forhandlings møter der vi forhandlet om lønn for de individuelt avlønnede i wireline, men her er vi pr nå ikke kommet i mål og vi vil jobbe videre med det i neste uke.

Når det gjelder plattformboring så har vi nå fått skriftlig bekreftelse fra Equinor om oppstart på Statfjod A den 15 januar, og bekreftelse fra Conoco Phillips om oppstart på Eldfisk Bravo den 01 februar. Selv om at dette har ligget i kortene en stund er det uansett velding hyggelig når endelig bekreftelse er på plass.

Når det gjelder selskapet globalt sett så kan vi også fortelle at Archer fikk en stor kontrakt i Argentina estimert verdi 200 millioner dollar eller ca 1.8 milliard nok. Dettte er også veldig positivt for konsternet totalt sett.

Og med det vil vi ønske dere alle en god helg