Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 42

Hei folkens selv om at høsten er i fullgang og gradene på gradestokken begynner å krype nedover så er det på tide og komme med en oppdatering over hva vi har drevet med her inne på kontoret den siste uken.

Denne uken har Einar Åge vert på NR – Forum møte, der ble det blant annet valgt valgkomite medlem fra området til landsmøte. Her fikk vi blant annet en god gjennomgang av det nye klubbkontor verktøyet. Det ble også snakket litt om pensjon og som flere av dere sikkert har fått med seg så skal PTS skal opp i stortinget den 7. november. Men vi kommer til å lage en egen info sak om dette.

Klubben har også denne uken deltatt på en MOC sammen med vernetjenesten og bedriften. Analysen er i sammenheng med de nye arbeidsoppgavene som våre ansette har fått på Equinor kontrakten. Fokuset vårt har vert at dette skal være sikkert og robust, en skal ha tid til og gjøre alle jobber sikkert og om ikke skal en stoppe. Samt at vi har fokusert på at alle skal få tilstrekkelig og god opplæring før en starter noen nye oppgaver selvstendig, samt at opplæringen skal verifiseres.

I tillegg til overnevnte har også klubben drevet med en hel del saksbehandling på vegne av medlemmene våre denne uken, det har også gått en del tid med til og neste styremøte. Også har vi gått igjennom medlemmene inne på klubbkontoret og det har blitt lagt inn tariffavtale på de som ikke hadde dette registret på seg.

PS denne infoen skulle ha blitt publisert for en tid tilbake, men grunnet treghet i oppdateringsverktøyet har dette ikke blitt gjort før nå. Vi beklager forsinkelsen.

MVH Klubbkontoret.