Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 42

God fredag folkens, da var vi her igjen med en liten oppdatering på den siste ukens gjøren og laden fra oss her inne på klubbkontoret.

Vi startet uken litt som normalt med ett planleggingsmøte med arbeidsutvalget der det ble planlagt litt av ukens gjøremål. Det ble satt opp en del aksjonspunkter som da siden har blitt utført. Vi deltok også i ett møte med ledelsen der de økonomiske tallene for andre kvartal i bedriften ble presentert. Kort oppsummert kan man si at de fleste divisjonene i bedriften går bra.

Klubben gjennomførte også ett medlemsmøte på Teams for medlemmer på land på onsdag ettermiddag, det var ett ganske greit oppmøte, men de kom også noen tilbakemeldinger om at det for enkelte hadde vert bedre og holdt møtet i arbeidstiden fremfor på kvelden. Vi tar med oss tilbakemeldingen og vi kommer til og ha ett oppsummeringsmøte med medlemmene etter at det sentrale oppgjøret for de landansatte er ferdig neste uke.

Det var også lokale lønnsforhandlinger for de landansatte i selskapet denne uken, det blir laget en egen artikkel om dette etter det sentrale oppgjøret er ferdigstilt. Men kort oppsummert så ble rammen for oppgjøret 1,7% med ett minimum til hver enkelt på kr 9000,- , vakttillegget ble øket fra kr 5500 til kr 6000. Det vil komme mer utfyllende informasjon når det sentrale oppgjøret er ferdigstilt.

I sammen med de andre fagforeningene har vi sent ett åpent brev til bedriften der vi krever boikott av Wizz air flyselskapet. Dere kan lese mer om dette i denne artikkelen. Vi oppfordrer naturligvis også alle våre medlemmer om å ikke benytte seg av Wizz air.

God helg folkens