Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 41

Hei igjen folkens, da var høstferien godt i gang for noen av dere, og noen starter på den i disse dager. Her på kontoret har det også vert litt ferie avvikling denne og forrige uke.

På tross av ferieavvikling så har det vert travelt den siste uken, vi har blant annet skiftet kontor fra Lagerveien og ut til Stangeland. Så mandag gikk med til pakking og flytting, og tirsdag ble det og rigge seg til på det nye kontoret. Vi sitter nå i 3 etg på kontoret i Sandnesveien 358, så det er bare og komme og treffe oss der.

Vi har også hatt møte med bedriften der blant annet svingskift har vert på agendaen. Som enkelte av dere kjenner til så har det vert noen situasjoner der vi og bedriften har vert uenige i tolkningen for svingskift. Vi har nå drøftet de og kommet frem til en felles forståelse, og i den forbindelse vil det bli utarbeidet en protokoll men denne er ikke ferdig skrevet enda. Når den er klar vil den bli lagt ut på hjemmesiden.

I tillegg til det har vi også hatt andre møter med bedriften, denne uken men da i all hovedsak ifm enkelt saker for medlemmer og andre mindre avklaringer. Vi har også vert inne og fått en omvisning inne på det nyoppussede kontoret til forbundet i Kongsgata, her også var det blitt veldig bra. Og utenom dette så har vi brukt en del tid denne uken for og svare på mail da det har blitt noe etterslep på den fronten ettersom at flyttingen kom helt i sammenheng med ferie.

Christopher har også denne uken vert på samling med samarbeids komiteen i OSA og de har hatt ett par dager møte der. Einar Åge skal avgårde på NR forum neste uke og vil dermed opptatt der hele uken. Mail vil da bli sjekket sporadisk, men om det er noe som haster så er det bare og kontakte Bjørn eller Christopher. For øvrig er det også verdt og nevne at vår nye kontorer ikke har fast telefon og vi vil heller ikke få dette. Dermed så er eneste nummeret dere kan ringe oss på er våre mobil nr.

Når det gjelder lønnsoppgjøret for de som er individuelt avlønnet i boring så er dette også helt ferdigstilt og om det ikke er kommet så vil dere motta lønnsbrev innen kort tid.

Og med det vil vi ønske dere alle en god høst hilsen oss på klubbkontoret.