Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 41

Det har vert en veldig hektisk uke denne siste uken, ikke bare har vi har vert tilbake på kontoret for fullt denne uken og deltatt på mange møter. Så er det i tillegg siste innspurt før årsmøtet som kommer nå neste uke.

På mandag var det ett langt møte med gjennomgang av arbeidet i FLX gruppen der en gikk igjennom de ulike arbeidsoppgavene og hvilken bemanning et minimum må ha for å kunne gjennomføre de forskjellige oppgavene. Arbeidet er ikke ferdigstilt.

Som vi har skrevet om tidligere så kjøpte Archer seg opp og ble eier av Deepwell. Planen var og drive selskapet videre som ett eget selskap. Men nå etter hvert har en begynt og se på mulighetene og fusjonere selskapene sammen og de ble avholdt ett møte der dette blant annet ble drøftet.

Det var også denne uken Town hall møte i wireline, denne gangen for engelsk talende, men også denne gangen deltok vi fra klubben sin side i deler av møtet. Klubben har også denne uken arbeidet med de siste forberedelsene til årsmøtet i tillegg til ordinær saksbehandling og interne møter.

Vi håper alle har en flott helg