Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 40

Det var mye reise aktivitet denne uken og klubben stilte opp flere dager i NR samarbeidsforum for boring. Konferansen ble avholdt i nærheten av Værnes flyplass ved Trondheim.

På grunn av korona så er dette den første konferansen som gjennomføres fysisk på en lengre periode, de foregående møtene har i likhet med så mye annet blitt gjennomført på teams.

Innledningsvis så startet konferansen som vanlig med gjennomgang av rikets tilstand i de ulike bedriftene som er deltar på NR forumet. Dette er en kort oppsummering av hvilke saker en arbeider med for tiden og litt generelt om oppdragsmengde og aktivitet.

Vi fikk også en lengre presentasjon om den nye pensjonstrygden for sjømenn, men det er lite relevant info for oss som arbeider på faste installasjoner som ble tatt opp i den forbindelse. Da dette i all hovedsak gjelder personer som arbeider på båter eller flyterigger og som får seilingstid.

Nytt styre i samarbeidskomiteen ble også valgt på denne konferansen og Einar Åge ble valgt inn i det nye styret i NR forum. I tillegg til det ble det også gjennomført valg av hvilke delegater sammarbeids forumet melder inn som kandidater til det nye forbundsstyret som skal velges på landsmøte som er nå i november.

God helg folkens