Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 39

Hei og god helg igjen godt folk. Denne uken har for det meste gått i ordinær saksbehandling og forberedelser av saker til styremøte i klubben som kommer dagen før tillitsvalgt konferansen.

Vi har i tillegg naturligvis arbeidet med forberedelser til tillitsvalgt konferansen som går av stabelen 09. oktober. Nå begynner brikkene etterhvert å falle på plass, og vi ser frem til og treffe de skift tillitsvalgte igjen. Vi ser også frem til og møte våre «nye» tillitsvalgte som kommer over fra KCA og Odfjell.

Programmet til tillitsvalgt konferansen vil bli ferdig stilt neste uke, da det fortsatt er noen små detaljer som må avklares først. Foreløpig ser det i alle fall veldig bra ut og det ligger an til å bli en spennende konferanse. Flere aktuelle temaer vil bli tatt opp som vi håper og tror vil være interessant for dere som deltar.

Klubben har også denne uken mottatt en god del henvendelser i forbindelse med den nært forestående virksomhetsoverdragelsen. Vi har fått svart på mesteparten av de spørsmålene vi har fått inn. Men enkelte forespørsler må drøftes med bedriften, og de som ikke har fått svar denne uken vil vi forsøke og få svart ila neste uke.

Vi vil også naturligvis stille på oppstart seminarene på Flesland den 3.oktober og 25.oktober, dem av dere som leser dette og som skal på ett av de seminarene må ikke nøle med og ta kontakt med oss om dere har spørsmål om noe.

Og med det vil vi igjen ønske dere en god helg!

Hilsen oss på Klubbkontoret.