Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 38

God helg folkens, etter og ha tilbakelagt oss nok en uke med møter og konferanse så er vi her igjen med en kort oppdatering på ukens gjøremål for klubben.

Også denne uken har vi deltatt på VO konferanse, nå var det for vernetjenesten til Grane, Snorre og Visund som var med. Det var 15 engasjerte deltakere på konferansen og det var både interessante spørsmål og utfordringer som ble tatt opp og drøftet på konferansen. Og vi tar med oss videre en del aksjonspunkter etter konferansen som vi skal arbeide videre med.

En av de mest prominente utfordringene både på denne og den forrige VO konferansen var drøftelse rundt bruken av skjema i forbindelse med at en benytter seg av redusert bemanning på crewet. Dette har som kjent blitt drøftet med bedriften, og om det skjer så skal en fylle ut dette skjemaet som skal signeres av VO og HVO om en går over 3 skift. Her har vi alle også bedriften en jobb og gjøre.

Klubben hadde også ett kort medlemsmøte i sammenheng med en kaffe pause for de ansatte på verkstedet, her ble det redegjort for årets lønnsoppgjør. Samt bedt om tilbakemelding om hvilke utfordringer de mente vi burde se nærmere på. I tillegg ble det minnet på og oppfordret til og svare på medarbeider undersøkelsen som nylig ble sendt ut.

Neste uke starter vi med og delta på de sentrale forhandlingene for NR land avtalen, i tillegg til møte i arbeidsutvalget også knekker vi i gang med årets tillitsvalgt konferanse på Kiel fergen tirsdag til torsdag. Vi ser virkelig frem til og få muligheten til og treffes til konferanse igjen etter noen års pause på grunn av covid.

Grunnet konferansen og møte aktiviteten neste uke, vil det være litt mer utfordrende og få tak  i oss inne på klubbkontoret på telefon. Derfor vil vi oppfordre de av dere som trenger bistand av oss og primært ta kontakt på epost.

Håper dere alle har en fortsatt flott helg.