Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 35 og 36

Hei og god helg folkens, da var nok en hektisk uke kommet til ende og vi er tilbake med en liten oppdatering på hva vi har arbeidet med den siste tiden.

VO konferanse

Vi var på verneombud konferanse for Gullfaks og Statfjord, vi var totalt 19 stk som deltok på konferansen. Det var ett veldig godt engasjement i gruppa og det var flere viktige emner og spørsmål som ble diskutert. Det aller viktigste som ble snakket om er å fortsette å holde fokus på det atmosfæriske arbeidsmiljøet, at en foretar målinger for å unngå eksponering av Benzen, men også når det gjelder andre skadelige eksponeringer som eksos, støy, mud og H2S osv.

Lønnsforhandlinger

Vi startet lønnsforhandlingene for de individuelt avlønnede i plattformboring. Men vi klarte ikke å få ferdigstilt forhandlingen og om alt går etter planen vil vi forhåpentlig bli ferdige å forhandle denne uka. Men vi hadde forhandlinger for det landansatte på fredag. Det viste seg å bli til dels vanskelige forhandlinger, men kom til slutt frem til en enighet. Enighetsprotokollen er ikke signert, men dette er hovedpunktene i enigheten:

Det gis et tillegg innenfor en ramme på 4.10%, Lokalavtalens punkt om overtid oppdateres for de verkstedansatte slik at overtidstillegget på 50% de 2 første timene på fredag (fra 16/17 – 18/19, alt etter når en starter på jobb) det blir i en prøveperiode på 1 år opp til 100%. Det betyr at en får 100% overtid fra første overtidstime på fredager. Lokalavtalen ble også oppdatert ift vikariat i høyere stiling.

Tillitsvalgt konferansen

Klubben vil avholde tillitsvalgt konferanse på Kiel ferga fra 27 til 29 september som vi har nevnt tidligere. Påmeldingen er nå stengt, men om du er tillitsvalgt og av en eller annen grunn, ikke har fått anledning til og melde deg på så ta kontakt med oss på klubbkontoret. Så skal vi se på muligheten for og få tatt med ett par ekstra.

Medarbeider undersøkelsen i Archer

Vil minne på at bedriften ruller ut medarbeiderundersøkelsen fra Netigate nå i løpet av den nærmeste tiden så vi vil oppfordre alle til og sette av litt tid å svare på denne. Da dette gir bårde bedriften vernetjenesten og oss i fagforeningen nyttige tilbakemeldinger på hvordan vi kan forbedre bedriften.

Håper dere alle har en fortsatt flott helg, hilsen oss på klubbkontoret.