Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 32

Hei og god fredag folkens, da var vi her igjen med en kort oppsummering over uken som har gått.

Klubben gjennomførte denne uken styremøte, det var ulike saker til behandling, men det viktigste vedtaket som ble gjort var i forhold til årsmøte og tillitsvalgt konferanse i klubben. Som dere kjenner til så ble årsmøtet i vår utsatt pga korona. Og det har også en tid vert usikkert om vi fikk mulighet til å gjennomføre tillitsvalgt konferanse også i høst.

Men nå som flere og flere har blitt vaksinerte og myndighetene letter på restriksjonene så vil vi nå forsøke og gjennomføre begge deler, men til forandring fra tidligere så planlegger vi å gjennomføre begge samtidig nå i oktober, om det ikke blir noen drastiske endringer.

Påmelding vil med stor sannsynlighet gå ut i løpet av relativt kort tid antagelig allerede neste uke, og det vil da komme mer informasjon og detaljer hvordan både årsmøtet og konferansen planlegges gjennomført.

Det blir også lønnsforhandlinger for individuelt avlønnede i plattformboring i begynnelsen av neste uke, vi har i den forbindelse brukt litt tid på forberedelse i den forbindelse. Klubben kommer til og delta i forhandlingene både med tillitsvalgte fra avd 391 og 147.

Vi har også deltatt i noen andre møter denne uken både internt og med bedriften, i tillegg til at vi har arbeidet med ordinær saksbehandling og besvart henvendelser som vi har mottatt. Så alt i alt har det vert en relativt hektisk uke selv om at ukens info er relativt kort.

Håper dere alle får en flott helg hilsen oss på klubbkontoret.