Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 29

Hei igjen og god fredag folkens, det er ikke så mye og melde om på denne ukes informasjon, da den siste tiden har vert preget en stor grad av ferie avvikling. Det har dermed ikke blitt utført noen møter i løpet av uka, og største parten av tiden har gått med til og besvare enkelt henvendelser fra medlemmer.

Det har også blitt arbeidet litt med planlegging av ulike ting som skal skje etter ferien, blant annet skal vi delta i ett utvalgsarbeid i August, samt at det skal gjennomføres ett utvidet AU møte. Og sist men ikke minst så er nå forhandlingsutvalget påmeldt til årets tariff konferanse for NR flyt avtalen som vil gå av stabelen i Oslo i slutten av August.

Vi vil også benytte anledningen i denne ukes infoen og informere om at bedriften har oppdatert retningslinjene sine hvordan man skal forholde seg til Korona den ble sendt ut på mail onsdag 15 juli. I tillegg så anbefaler bedriften sterkt alle ansatte som planlegger å reise til utlandet om å følge UDI`s reiseråd for privatreisende. For mer informasjon om dette kan en se mail sendt ut av bedriften i dag.

Når det gjelder wireline så har bedriften nå vurdert basert på aktivitetsbildet i avdelingen at det er behov for og ta inn 21 såkalt multi-skilled operatører, dette er stillinger som de som de som ble oppsagt i vår vil få tilsendt tilbud fra bedriften om og kan benytte fortrinnsretten sin opp imot. Om det skulle være noen som har spørsmål vedrørende dette er det bare og ta kontakt med oss.

Med det så vil vi ønske alle en god helg.