Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 28

Hei og god helg godt folk. Det er for tiden ganske så rolig inne på klubbkontoret ifm ferie avvikling både hos oss og i bedriften. Vi som har vert igjen inne på kontoret har stort sett arbeidet med regulær saksbehandling for enkelt medlemmer og svart på eposter.

Så det er ikke så mye og informere om da det ikke har vert noen møter eller signifikante endringer i løpet av den siste tiden.

Det som vi imidlertid vil si noen ord om er at vi planlegger årets tillitsvalgt konferanse i slutten av september den 27-29 for og være eksakt. Konferansen blir også i år som flere ganger tidligere på ColorLine fergen fra Oslo til Kiel t/r.

I år inviterer vi spesielt unge medlemmer til å melde seg på da vi forsøke og få på plass ett nytt ungdomsutvalg. Som flere av dere er kjent med så  har vi ikke hatt ett aktivt ungdomsutvalg på en stund av flere forskjellige grunner.

For å komme under «ungdomskvoten» må man være over 18 år, men under 35 år, og være medlem av Industri og Energi i Archer. Ungdomsrepresentanter har ikke krav på fri fra jobb, så dette må være i deres friperiode.

Reise til og ifra Oslo bestilles av den enkelte ihht. Archer reisepolicy, og for dem som ankommer Oslo via Gardemoen vil der bli satt opp felles buss mellom Gardemoen/Hjortneskaia begge veier.

Når det gjelder lønnsforhandlingene for landansatte og for de individuelt avlønnede så har vi ikke noen eksakt dato for det enda men det vil bli når ferieaviklingene er unnagjort og vi vil komme tilbake med mer informasjon så snart vi har det.

Og med det så vil vi ønske dere alle en god helg og en fortsatt god sommer!