Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 24

Da var tiden igjen inne for og komme med en liten oppdatering på denne ukes gjøremål for oss inne på klubbkontoret. Det har ikke vert så travelt på møte fronten denne uken, men vi har alle hatt plenty å henge fingrene i for det.

Som vi skrev forrige uke har den siste tiden blitt avholdt flere møter både med bedriftsledelsen og de tillitsvalgte vedrørende den lokale særavtalen i wireline. Vi oversendt ett forslag til løsning til bedriften til forrige uke, og vi hadde ett nytt forhandlingsmøte om dette på mandag denne uken. Her kom vi ikke frem til noen enighet så dermed videresendes denne saken sentralt og det vil være med på de videre forhandlingene.

Vi har også fått tilbakemelding om at det er flere som bor i utlandet som etterspør informasjon om hvordan de skal forholde seg til korona karantene reglene, og ikke kjenner til hvilke retningslinjer som skal følges. Med bakgrunn i henvendelsen så har vi laget en artikkel på hjemmesiden vår. Den kan du lese her

Sist uke hadde vi måneds møte og der ble det blant annet diskutert matpakken for de som arbeider på Njord, de får med seg nistepakke fra hotellet når de reiser på nattskift. Det har kommet tilbakemeldinger om at de ikke er alle som har vert fornøyd med innholdet og utvalget av niste. Og med bakgrunn i dette har vi blitt enige med bedriften om at som ett alternativ kan en fra 01 juli føre lunsj diett, om en på nattskiftet da velger og ikke tar med seg nistepakke . Vi vil forøvrig også gjøre en oppmerksom på at denne diett satsen er skattepliktig.

Det har også de siste ukene blitt skrevet litt om den frivillige stillings reduksjons ordningen som vi har i PD samt virksomhetsoverdragelsen på Ekofisk. Her er nå det meste i boks og vi regner med at bedriften kommer til å sende ut litt oppsummert informasjon om dette i løpet av kort tid. Så det er bare og holde ett øye med Archer mailen.

Neste uke kommer det til og bli en travel uke med en flere møter for oss her på klubbkontoret så vi det kan da hende at vi blir litt vanskeligere enn normalt og få tak i spesielt på telefon. Og i den forbindelse vil jeg oppfordre dere til å sende mail til oss om dere ikke kommer igjennom også vil vi svare så snart vi har tid.

Ha en fortreffelig helg folkens, hilsen oss på klubbkontoret.