Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 21 og 22

God fredag folkens, da kan en med glede melde at vårsola skinner inn gjennom vinduene på hjemmekontoret. Men før en tar turen ut og får kvalitetssikret pollen spredningen så er tiden inne for og komme med en kjapp oppsummering av ukens begivenheter.

Vi har faktisk denne uken tilbrakt opptil flere dager på Archer kontoret på Stangeland, selv om at det kommer til og fortsatt bli hjemmekontor på noen av oss fortsatt en tid fremover. Så begynner en nå litt etter hvert og komme tilbake til normal aktivitet på kontoret.

Dagene på kontoret gikk i all hovedsak i møter, vi hadde blant annet ett møte med Oiltools – Wireline og bedriftsledelsen angående samlokalisering av det nye lageret på Stangeland.

Vi har også deltatt på månedsmøte med bedriften, der ble det kort fortalt en gjennomgang av rikets tilstand samt oppklaring i ett par enkelt saker som har dukket opp den siste tiden. Samt tatt en gjennomgang av pågående saker for og få en oppdatert status.

Det har også vert forhandlingsmøte med bedriften i forhold til lokal særavtale for wireline avdelingen. De mest sentrale temaene er naturligvis rotasjon og sokkelkompensasjon. Klubben har i forbindelse med forhandlingene hatt dialog med de tillitsvalgte, men forhandlingene er fortsatt pågående.

Virksomhetsoverdragelsen på Ekofisk har også vert ett tema denne uken, det har vert en god dialog mellom Archer og Odfjell, og de endelige listene over personell som skal overflyttes vil antagelig bli ferdigstilte i slutten av neste uke.

Vi har i den forbindelse også selv laget en liste over våre medlemmer som vi har sendt ett lite info skriv til på mail. Så om du er en av dem som er omfattet av dette så vil vi oppfordre deg til og ta en kjapp tur innom mailboksen din.

Den endelige opptellingen av stillingsreduksjonsavtalen har vi også mottatt og det var hele 315 personer som har takket ja til å være med på ordningen. Det fører til en besparelse av 55 overtallig årsverk og er solidaritet i praksis. En blir rett og slett stolt av og arbeide med slike kollegaer.

En kjapp liten oppdatering når det gjelder korona karantene tar vi også med helt på slutten, myndighetene har nå besluttet at personer som reiser fra Danmark etter 5 juni ikke lenger trenger og sitte 14 dager i karantene. Så langt har vi ikke  fått noen oppdaterte rettningslinjer ift og reise på jobb, men antar at opperatør selskapene tar mydighetenes besluttning til etteretning.

Også vil vi ønske dere alle en riktig god pinsehelg

Hilsen oss på klubbkontoret.