Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 20

God fredag folkens, da var vi halvveis i mai selv om at en enkelte steder i landet må bite i det sure eplet og nok en gang sette vinterdekk på bilen så håper vi at sommer varmen ikke er altfor langt unna. Denne uken har vert rolig på møte fronten, så tiden har stort sett gått med til saksbehandling og besvarelser på spørsmål fra dere.

Det jobbes også videre med ferdigstilling av listene over personell som skal virksomhets overdrages på Ekofisk, vi håper of få ferdigstillt dette arbeidet neste uke. Variasjonen på aktivitetsnivået på feltet har gjort at dette arbeidet har vert mer utfordrende og tidkrevende en først antatt.

Neste uke vil vi også gradvis begynne og komme tilbake til kontoret, men vi fortsetter og gjøre dette etappevis i tråd med de rettningslinjene og anbefalingene som er blitt gitt. For og best mulig forhindre en ny bølge med korona smitte.

Søndag 17 mai er også fristen for og melde fra om en ønsker og være med på stillings og lønnsreduksjons ordningen. Så vil vi neste uke gå igjennom resulatet også forventer vi at det vil dermed at det kommer til og bli drøftelsemøter med bedriften, Der vi da vil se på hvordan veien videre blir.

Vi har også hørt at det er planlagt noen møter med ledelsen i wireline neste uke, men vi venter foreløpig fortsatt på innkalling fra bedriften. Antagelig vil de drøfte pågående saker samt lokal særavtale osv. Vi kommer tilbake med mer info om dette da vi vet mer.

Og med det så vil vi ønske dere alle en god helg og en flott 17 mai.