Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 2

Hei og god fredag folkens, årets andre uke har gått relativt rolig for seg. Det har i alle fall ikke vert spesielt travelt på møte fronten. Men vi har hatt til å henge fingrene i allikevel.

Uken har i hovedsak gått med til saksbehandling samt svare på spørsmål og problemstillinger som er sent til oss på mail. Vi har også hatt en dialog opp mot forbundet i forbindelse med de sakene våre som de har inne til behandling.

Klubben har også vert med på å bistå noen medlemmer i ett par møter med bedriften denne uken. Men ettersom de omhandlet saker av privat karakter vil vi ikke gå noe nærmere inn på dem.

En del av dere som arbeider på Equinor installasjoner fikk tidligere i uken tilsende en mail fra bedriften der det ble gitt beskjed om at alle som skulle reise offshore skulle først ta en korona test.

Dette var først og fremst tenkt som ett tiltak for å redusere sannsynligheten for smittespredning. Men på grunn av flere forhold, blant annet tilgang på test fasiliteter og kapasitet. Så vil en ikke klare og få nok oppslutning for en slik testing og dermed så blir den ordningen avviklet.

Dermed er det ikke krav til at en må gjennomføre korona test i forkant av utreise, så lenge en ikke har symptomer eller har vert i kontakt med andre som har testet positivt på korona viruset.

Ordningen med hjemmekontor for oss på klubbkontoret fortsetter inntil videre. Men med men ytterliggere en vaksine til på vei så satser vi på at en får dette viruset i sjakk i løpet av kort tid.

Ha en flott helg folkens hilsen oss på klubbkontoret.