Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 19

Hei igjen folkens, kom mai du skjønne milde er det ett gammelt ordtak som sier men temperaturen er det så langt ikke så mye og skryte over. Men været til tross så holder vi oss i aktivitet her inne på kontoret hvert fall.

Denne uken startet med møte med wireline på mandag. Her diskuterte vi hvordan vi utfordringer i avdelingen. Bedriften avholdt en supervisor samling også denne uken og de fikk der forklart de ansatte litt av hvordan de utfordringene er sammensatt. Vi har kommet med noen forslag, men så langt har vi ikke kommet til noe enighet så drøftelsene vil fortsette neste uke.

Vi deltok også på et forhandlings / tvistemøte der bedriften, NR og IE sentralt også var med på tirsdag. I den anledningen gjennomførte vi også både ett for og etter møte med forbundet for å gjennomgå sakene. Vi hadde flere tvister / saker oppe til diskusjon. Fleste partene av sakene ble diskutert også ble det besluttet at de ble sendt tilbake til oss, så skal vi gjøre ett nytt forsøk på og avklare dem lokalt.

Vi vil blant annet nevne at blant annet var Gave G saken oppe for de som ble virksomhets overdratt fra KCA, men her ble det i møte ingen enighet mellom Industri Energi og Norges Rederiforbund. Så denne saken går dermed videre til nye sentrale forhandlinger. Vi vil oppdatere dere i denne saken når det skjer noe nytt.

Også har klubben utenom dette hatt enda ett møte med forbundet sentralt, men da i forbindelse med en enkelt men komplisert sak for ett medlem. Medlemmet var også med på dette møtet og vi håper at dette fører til at saken får litt fortgang. Vi har også vert med og assistert andre medlemmer i møter med bedriften.

Klubben har også deltatt på en samling for nyansatte, der vi fikk presentert dem for oss i fagforeningen, slik at de vet hvor de kan finne oss om de lurer på noe. Vi har også deltatt på ett utreisemøte denne uken, men siden det ellers har vert mye aktivitet denne uken rakk vi ikke over flere.

Tirsdag og onsdag var vi også tilstede som observatør med Norsk olje og gass for operatør-, boring- og forpleiningsansatte på sokkelen sine lønnsforhandlinger. Det hele endte med at IE forlot forhandlingene, og forventer på å bli innfallet til nye forhandlinger når arbeidsgiverene er klare. Du kan lese mer om dette på denne linken.

Og med det vil vi ønsker dere alle en riktig god helg
Med vennlig hilsen Klubbkontoret