Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 14

God helg folkens, denne uken har vert relativt rolig på klubbkontoret med lite møte virksomhet og andre begivenheter. Tiden har fortrinnsvis gått med til ordinær saksbehandling samt gjennomgang av mailboksen.

Men det blir en hel del mer fart neste uke, da blir det både AU møte og styremøte pluss NR forum og tariffkonferanse i tillegg til flere møter med bedriften. Dermed vil det antagelig bli noe vanskeligere og komme igjennom på telefonen om dere har noe spørsmål neste uke, så vi vil dermed oppfordre dere til og sende mail om det skulle dukke opp noe en lurer på.

Når det gjelder bransjen forøvrig så var nok den største nyheten de siste dagene at Arbeiderpartiets landsmøte lørdag ettermiddag vedtok å gå bort fra kompromisset om en kunnskapsbasert og trinnvis tilnærming til spørsmålet om konsekvensutredning av Nordland og Troms. Forbundslederen vår Frode hadde følgende og si om saken.

Utenom det så ble det også enighet etter mekling på overtid i årets lønnsoppgjøret  mellom LO/YS  og NHO. Partene ble enige om en ramme på 3,2 prosent. Oppgjøret har en lavtlønnsprofil og en kan se kort om hva det ble enighet om her. Hva dette oppgjøret har og si for våre egen forhandlinger som kommer senere i vår vil vise seg med tiden.

Ellers kan vi nevne at vi deltok på oppstart seminar for nyansatte på land denne uken og fortalte litt om arbeidet vårt i fagforeningen. Vi har også deltatt i møter med bedriften for og bistå medlemmer som har ønsket dette, i tillegg til at vi deltok på bedriften sitt townhall møte.

Ettersom denne uken hovedsaklig har dreid seg om sakene til individuelle medlemmer dermed er det ikke så mye mer og melde om og det gjenstår bare og ønske alle en fortsatt fin helg.

Med vennlig hilsen Klubbkontoret.