Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 14

Hei og god fredag folkens, da var påsken over for i år og vi har kommet til årets andre kvartal og våren er i anmarsj, selv om at snøen utenfor vinduet mitt fortsatt antydet at kong vinter ikke har sluppet taket helt enda.

Oppstarten etter påsken ble en del roligere enn det som var planlagt. Opprinnelig skulle vi ha en hel del møter denne uken, men flere av dem ble av ulike årsaker utsatt til neste uke. Den frigitte tiden har blitt benyttet til individuell saksbehandling og oppfølging av saker som vi har hatt til behandling sentralt.

Ukens store nyhet er det wireline som står for, de sikret denne uken en femårs ramme avtale med Conoco Phillips for wireline tjenester. Denne kontakten har en estimert verdi på 3.5 milliard og gjør at Archer Wireline bli det største selskapet som driver med mekanisk wireline på norsk sokkel. Dette er både positivt for wireline avdelingen og få konsernet i sin helhet.

Tildelingen av wireline kontrakten var blant annet en bidragsyter til at en måtte omprioritere en del av de planlagte møtene denne uken. Kontraktstildelingen fører blant annet til at WL avdelingen vil ha ett økt behov for rekruttering og dette er en prosess som bedriften nå er godt i gang med.

Det har også denne uken blitt arbeidet videre med medarbeider undersøkelsen, og klubben deltok blant annet på møte der resultatet av undersøkelsen ble presentert for managment og support avdelingen denne uken. Men det vil blir arbeidet videre med dette i de neste ukene som kommer.

Klubben har også deltatt i møter denne uken der offshore bemanningen har blitt drøftet både i wireline og plattformboring. Det har vert noen ulik tolking hvordan bemanningsanalysen som er fortatt i forkant skal følges når en utfører forskjellige operasjoner, så de møtene ble gjennomført for å oppklare i eventuelle misforståelser.

Ha en flott helg folkens, hilsen oss på klubbkontoret.