Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 12

Da nærmer slutten av mars og første kvartal seg og årsmøtet er rett rundt hjørnet. Men først kommer vi her med en rask oppdatering på hva vi har har arbeidet med i på klubbkontoret denne uken.

Etter vårt faste møte i arbeidsutvalget i starte på uka så hadde vi ett møte med Engineerings avdelingen der vi drøftet litt rundt dagens disponibel plan, vi kom i møte frem til ett alternativ til dagens ordning og gruppen er informert om dette og vil ta stilling til hvilken ordning de foretrekker.

På tirsdagen hadde vi månedsmøte med bedriften, men ettersom dette var et fysisk møte på kontoret så fikk det plutselig en uventet stop da plutselig strømmen gikk i hele Sandnes distriktet :-). Man skulle tro at strømmen gikk ville vært ett større problem når man er på hjemmekontor, noe det  i og for seg er men nå er jo alle sakene som er til behandling inne på data systemet også så derfor ble resten av møtet flyttet til fredagen.

Men kort oppsummert så ble de fleste større saken på styremøtet fordelt til individuelle møter, men vi fikk løst en del enkelt saker for enkelte medlemmer som i tur og orden har blitt informert om utfallet i etter kant. Når det gjelder rikets tilstand så vil det komme en større oppdatering om antagelig mot slutten av neste uke, men kort oppsummert så har tilleggsbetalinger på personell bedret situasjonen i allefall på kort sikt.

Vi var også inne på et kort besøk på verkstedet denne uka, men vi ville ikke unødig oppholde noe som var oppdatert så fikk ikke anledning til og prate med så mange som vi hadde ønsket.

På fredag var det også møte mellom klubben og ledelsen i logge avdelingen, hvor en diskuterte både disponibel ordninger og stillingsinstruksen for de som jobber her. Vi kom omsider frem til ett bra resultat så både vi og representanter fra avdelingen var godt fornøyde med og detaljene vil bli presentert for avdelingen i disse dager.

Ellers så blir det både styremøte og årsmøte for oss neste uke, dermed vil det være litt mer utfordrende en vanlig og få tak i oss på telefon og det kan ta litt lengre en normalt og få svar på mailer som blir sendt inn ettersom dette vil stort sett ta opp all tiden vi har i flere dager. Men vi gleder oss  til treffe mange av dere tillitsvalgte neste uke og ser frem til ett spennende møte.

Mvh oss inne på klubbkontoret.