Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 12

Hei og god fredag folkens. Nå som at påsken er rett rundt hjørnet og i tillegg at det er slutten av måneden og årets første kvartal har vert med på å påvirke aktiviteten på klubbkontoret den siste uken.

Vi har deltatt i flere avsluttende møter i sammenheng med arbeidsmiljø kartleggingen i bedriften i løpet av uken. De ulike gruppene ferdigstilte sine forbedrings forslag og de oversendes til den overordnede gruppen, hvor de vil bli behandlet etter påske.

Klubben har også ved flere anledninger denne uken bistått enkelt medlemmer i møter med bedriften i forbindelse med enkelt saker. I tillegg til arbeidet en del med ordinær saksbehandling. Det har også vert møte i samarbeids komiteene for både OSA og NR denne uken der blant annet landsmøtet til Industri Energi var hovedtemaet.

For ett en kort tid siden sendte vi ut en e-post til de tillitsvalgte der vi informerte om at klubben hadde bestilt litt forskjellig profilerings materiell som skal sendes ut til dere medlemmer. Men alt fra forsinkelse i transport til sykdom hos de som skulle pakke og videre sende dette ut til plattformene har ført til at dette har tatt noe lengre tid en antatt. Men uansett så er nå forsendelsen sendt, og materiellet er nå på vei offshore. De plass tillitsvalgte vil bistå med utlevering på de ulike installasjonene.

Denne uken fikk vi også en avklaring på at gavepensjonsordningen også gjelder for offshoreansatte i wireline. Gavepensjonen er ordningen der hvor man kan få en ekstra G i utbetalt pensjon i årene fra man er 62 til 67 år og pensjonist. Denne avklaringen kommer etter at det en stund har vært uavklart om wireline har vært omfattet eller ikke.

Neste uke er det som kjent påske og i den forbindelse blir det redusert aktivitet på for oss i fagforeningen, det er blant annet ikke planlagt noen møter. Men vi vil være tilgjengelig for og svare på henvendelser fra mandag til og med onsdag på epost og telefon om noe skulle dukke opp.

Og med det så vil vi bare ønske dere alle en god helg og en riktig god påske, hilsen oss på klubbkontoret.