Industri Energi sine nettsider

Ukes info uke 1 og 2

Godt nyttår folkens, da har vi i gang med 2019. Noen av dere fikk smelt seg inn i det nye året med fyrverkeri i flotte farger, for andre så blåste hele nyttårsaften bort og noen av dere var på jobb.

Her inne på kontoret er vi i alle fall i full gang med gjennomgang av de meldingene, eposter og henvendelser som vi har mottatt fra dere i løpet av ferien. Vi har allerede tatt opp flere av sakene som har blitt innmeldt med bedriften og vi svarer hver enkelt etter hvert som vi får avklaringer eller løsninger på plass.

Nå det gjelder wireline så er det laget en ny lønnsmatrise se egen artikkel om dette. Noen av de individuelt avlønnede i boring som ble virksomhetsoverdratt i oktober har ventet på lønnsbrev fra bedriften. Disse vil nå komme ut fortløpende, forsinkelsen har en sammenheng med at lønnsoppgjøret tok litt lengre en antatt hos forrige arbeidsgiver.

Personal handboka til Archer som det har vert mulig å logge seg inn og lese i via portalen er for tiden ikke tilgjengelig for de fleste ansatte. Dette fordi det nå arbeides med å legge denne inn i en APP til telefonen eller nettbrett. Trenger dere tilgang til noe informasjon fra personal handboken må dere kontakte personal koordinator.

Klubben har også deltatt på LO kartellkonferansen til Equinor i Oslo denne uka. Her deltok mange klubbledere og hovedverneombud fra installasjonene som Equinor operer på. Det var også mange prominente gjester som var inne og holdt interessante innlegg eksempelvis LO leder Hans Kristian Gabrielsen. Ptil var tilsted også der med en innleder og Equinor stilte også mannsterke opp med 3 direktører. I tillegg stilte direktøren til KCA Deutag og forbundslederen til Industri Energi Frode Alfheim.

Vi ser at 2019 starter med en hel del reise aktivitet det har det dermed ikke blitt så mange møter med bedriften så langt i år, og vi har heller ikke fått anledning til å stille på så mange utreisemøter dette vil vi forsøke og få mer tid til dette i tiden fremover. Men vi skal blant annet på NR forum neste uke i tillegg til at klubben skal ha AU møte og styremøte.

Vi vil nok engang minne Offshore baggen som vi har som velkomstgaven til våre nye medlemmer, dvs dere som har blir virksomhets overdratt, ny ansatt etter 01.08.2018 eller ny innmeldte lærlinger. Så om du bor i Stavanger / Sandnes distriktet, eller tilfeldigvis kjører forbi og er en av våre nye medlemmer som ikke har mottatt en slik så stopp innom kontoret også får du en av oss.

God helg
Hilsen oss på klubbkontoret.