Industri Energi sine nettsider

Ukes info 31

Det har vert mange ulike oppgaver på agendaen denne uken, vi har blant annet startet med klargjøring av tillitsvalgt konferansen. I tillegg til dette har vi deltatt på noen utreisemøter, vi har også hatt noen møter med bedriften for og løse enkelt saker på vegne av våre medlemmer. I tillegg til dette har vi også denne uken betalt ut konflikt støtte denne uken.

Som nevnt over så har vi betalt ut konflikt støtte denne uken, alle som har sendt inn timelister til oss skal ha fått eller vil snarlig få denne utbetalingen inn på konto. Som vi skrev forrige uke så har vi sendt ut delvis utfylte timelister til alle våre medlemmer som ble rammet av streiken og i den sammenheng ble permittert. Men vi vil minne om at dem som ikke allerede har fylt ut timelisten de har fikk tilsendt om å gjøre dette og returnere dem til oss så snart som mulig.

Vi gikk også ut med info tidligere i uken om at det var kommet melding fra Bristow at det var observert personer som brukte telefon under sikkerhets videoen og på vei inn/ut av helikopteret. Vil minne alle på at dette ikke er akseptabelt! Dersom ikke denne praksisen stanser vil Bristow vurdere å oppheve tillatelse om å medbringe mobiltelefoner på helikopter. Telefonen skal være avslått og bæres på innsiden av redningsdrakten i helikopteret. Disse retningslinjene skal følges uten unntak.

Tillitsvalgt konferansen blir også i år som nevnt tidligere på Colorline, konferansen blir utsatt fra september til oktober slik at de som blir virksomhetsoverdratt fra Grane og Gullfaks ABC får mulighet til og delta. Vi jobber nå med og sette sammen ett spennende program med prominente gjester og interessante tema for konferansen. Datoen for årets TV konferanse blir 09 -11 oktober, det vil komme mer info i forhold til dette med påmelding når en kommer litt lengre ut på høsten.

Det ble også i forrige uke skrevet at vi hadde lagt merke til at SAFE i sin ukes info gikk ut med en rekke påstander myntet på oss, noe som vi skrev at vi ville komme med en grundig og korrekt redegjøre for denne uken. Etter å ha tenkt nærmere på saken så har vi kommet frem til at vi faktisk ikke kommer til og bruke mye kalorier på å lage en svær artikkel om dette. Vi synes det er mye viktigere at vi driver fagforenings arbeid på vegne av våre medlemmer en og kaste bort tiden i en unødvendig ordkrig med SAFE.

Vil også videre formidle litt informasjon fra lønnsavdelingen. Og de kan fortelle at etterbetaling fra 01.06.2018 i henhold til årets lønnsoppgjør vil bli utbetalt på august lønnen, altså den som blir utbetalt i slutten på denne måneden.

Med det så vil vi ønske alle vår medlemmer både on og offshore en god helg og ønsker dere alle en fortsatt flott sen sommer.

Hilsen oss på klubbkontoret.