Industri Energi sine nettsider

Ukes info

God helg alle sammen, da var vi her igjen med en kort oppdatering fra klubbkontoret.

Også denne uken har det blitt brukt en del tid på de forestående virksomhetsoverdragelsene. Protokollene mellom bedriftene har det blitt arbeidet med å ferdigstille og det arbeides med og ferdigstille personell lister over de ansatte som skal virksomhets overdras.

Det har også blitt arbeidet litt med oppstarten av oppstarten av anbudsarbeidet opp mot kontrakten fra Okea som skal ut på anbud for Brage plattformen. Vi har ikke helt klart for oss datoene og tidslinjen i detalj. Men anbudet skal utarbeides og oversendes nå på forsommeren. Også kommer sannsynligvis tildelingen til høsten, og en eventuell oppstart mot slutten av året.

I den forbindelse ønsker klubben og komme i kontakt med eventuelle medlemmer som tidligere har arbeidet på Brage plattformen, da vi som sitter på klubbkontoret har lite kjennskap til denne riggen og dette feltet fra før. Så om du har arbeidet her før så er det fint om du sender oss en epost også kan vi slå av en prat.

Det har også vert månedsmøte denne uka, på grunn av flere andre møter som kolliderte så måtte møtet avsluttes før oppsatt tid så vi kom ikke igjennom alle sakene. Men vi fikk avsluttet noen pågående saker i dette møtet, og aktuelt personell som dette gjelder er blitt informert.

Det dukket også opp en situasjon denne uken, der vi hadde en ansatt som ble pålagt og måtte jobbe overtid. Slike situasjoner er ikke ønskelig for verken den ansatte oss i fagforeningen eller bedriften. Men vi ønsker og gjøre alle oppmerksomme på at når slike situasjoner oppstår så er det viktig at klubben informeres, slik at vi får kjennskap til omfanget, og får kartlagt eventuelle aktuelle tiltak som må ivaretas.

En har også arbeidet med planleggingen av tillitsvalgt konferansen til høsten, i tillegg til at vernetjenesten planlegger for en HVO konferanse. Nå er ikke planen helt 100% spikra, men det ser foreløpig ut som at dette blir gjennomført som en felles konferanse på Kiel ferga mot slutten av September. Mer info kommer naturligvis når vi har noe mer konkret.

Undertegnede har også deltatt på formøte for OBF forhandlingene som starter nå på mandag over helgen. Det er foreløpig satt av mandag og tirsdag til de forhandlingene.

Vi ønsker dere alle en riktig god helg i finværet hilsen oss på klubbkontoret.