Industri Energi sine nettsider

Ukeinfo uke 30

Selv om at det går mot slutten på sommerferien for mange en del av dem som sitter på kontoret. Så har ikke alle enda helt ferdige med ferie avviklingen. Dette gjør at det har vert relativt rolig med møte aktiviteten her inne på kontoret. Men vi har fortsatt vert mye og henge fingrene i for oss på

Vi har jobbet en del med tillitsvalgt konferansen som kommer til høsten og påmeldingen blir sendt ut til alle tillitsvalgte på mail i begynnelsen av neste uke. Har du ikke fått påmeldingen på din privat mail så må du sjekke Archer mailen. Skulle det vise seg at du fortsatt ikke har fått noen påmelding, eller er relativt nyvalgt så ta kontakt med oss her inne på kontoret.

Konferansen går av stabelen 24-26 september som vi har nevnt tidligere og det er viktig å gi beskjed så raskt som mulig til personal koordinatoren din om dette er i din på periode slik at det får nok tid på seg til å finne en erstatter.

Klubben har også de siste ukene bistått enkeltmedlemmer i møter med bedriften, men da dette i all hovedsak omhandler individuelle saker så er det ikke noe vi kommer til gå mer i detalj på. Lønnsavdelingen er for øvrig også ferdige med lønnsjusteringen for alle tarifferte på NR området samt tarifferte på OSA avtalen og oppgjøret for indiv. avlø. i WL for 2018 så dette kommer nå inn på neste lønn, samt etterbetaling.

I tillegg har vi begynt å forberede oss på lønnsforhandlingene for landansatte og individuelt avlønnede i wireline, vi har gått i gjennom tidligere protokoller og bedt bedriften om og oversende nødvendig tall grunnlag. Når det gjelder tidspunkt for lønnsforhandlingen til de to avdelingen så vil begge dem komme i løpet av neste måned.

God helg folkens